BÄRDESSERT

 2010-03-17 l 18:36:16


Vi hade vänner på besök från Halmstad förra helgen och lagade då trerättersmiddag hemma (det är ju trots allt lättast när man har en liten att ta hänsyn till nuförtiden!). Jag lagade förrätten - en god bruchetta med tomat och mozzarella - Magnus och vår vän Oskar en god pastarätt med fläskfilé och Sanna en läcker bärdessert med en massa skogsbär, digestivekex, matyoghurt och nötter. Superenkelt och jätteläckert!

Varva krossade digestivekex med frysta bär som fått tina och matyoghurt smaksatt med florsocker i höga glas och toppa med hackade blandade nötter, t ex mandel, cashewnötter, pistagenötter etc. Enkelt och snabbt och gott!


HUR MAN BLIR REN PÅ ETT KUL SÄTT!

 2010-03-15 l 18:51:27

Har haft en skön helg med släktmiddag på restaurang, lång promenad i vårsolen och fika, fika, fika! Quality of life!

Och sen måste jag bara visa - hittade dessa ljuvliga saker på nätet alldeles nyligen! De går inte att äta, men däremot blir man ren av dom. Det är nämligen tvålar i form av glass! Hur goa som helst ser dom ut att vara och jag kan säga att det var "love at first sight" när jag såg dom!

(Eget kollage med bild från soapylove.com)


VÅR I LUFTEN

 2010-03-03 l 08:48:53


Äntligen är det vår i luften! Var ute och gick en jättelång runda igår med lilla A och det var sååå härligt! Visserligen var det rena isgatan precis utanför vårt hus, men när man kom ner i byn så var det barmark överallt. Skönt!

Gjorde ett shoppingfynd för några dagar sedan i dessa fina zinkkrukor som jag tyckte kunde passa bra i köksfönstret. Gick in i en blomsteraffär och bad om några tåliga blommor att sätta i dom (våra fönster i Skogshuset är rätt dragiga!) och fick då dessa söta klockor. Vad sägs?!

(Foto: Skogshuset)


RSS 2.0