HEJ VAD DET GÅR...

 2009-01-31 l 13:35:34
Tiden alltså! Det är sjukt vad några veckor kan springa iväg utan att man gör någonting! Magnus fyllde 36 år den 18 januari och det firades med glass, grädde och frukt, något som uppskattades av alla, speciellt barnen F, E och H. Givet var presenter som anspelade på GI (två kokböcker), blommor och en ny väckarklocka som man kan ställa upp i taket så man ser tiden när man vaknar på natten och undrar hur många lamm (gotländska!) man ska räkna.

Kaos på jobbet som vanligt, men chefen lovar bättring. "Ordning och reda" är ett nytt projekt hon har dragit igång efter jul och nyår och det ser vi fram emot! Hemma har vi haft nissar i skogen som avverkat träd vilket resulterat i att Tore och Magnus idag är ute och kör motorsåg för glatta livet för att vår vedbod skall bli full igen till nästa vinter. Av tjattret att döma tjabbar de mer än de arbetar för tillfället, men det är ju inget ovanligt:-)

Har precis beställt en "coffee-table-book" - en samlingsbok med bilder från vårt bröllop. Carolina skulle bara på lite välförtjänt semester först men om två veckor ska vi försöka komponera ihop något vackert att ta fram på ålderns höst. Jag vill ha något i stil med det som Paulina W gör (http://www.pwfoto.com/show/idadanielbok/). Hittills har vi framkallat ca 600 bilder och en del förstoringar, men man kan aldrig få för mycket bilder från en så härlig tid som den vi hade på Gotland i somras!

4 månader kvar till sommar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0