A CAT IN ZYBERSPACE

 2009-02-11 l 20:05:41
Mjausan hejsan!

Det är Skrållan som tagit över tangenterna ett tag. Tassade in på bloggen när ingen såg på och tänkte bara tipsa alla kattägare om vad som gäller nu när det är vinter och kallt ute:

Tips 1: Försök inte att få oss missar att gå ut när du går till jobbet på morgonen. Vi har naturligtvis varit uppe hela natten och vaktat diverse golvspringor, småhål, fläktskåp och skafferier så att inga objudna gäster som gillar värme och framförallt ost har tagit sig in medan du ligger och trynar i din sköna, varma säng.
Tips 2: Det är ingen idé att du bäddar denna sköna, varma säng när du har stigit upp - den kommer efter frukosten att bli upptagen av en slutkörd och utpumpad väktare med flaggan i topp som behöver vila ut till nästa nattpass!
Tips 3: När du kommer hem från jobbet är din första prio att utfordra din väktare rejält så att han/hon hinner ta igen sig ett par timmar innan nattens bravader. Det finns många småkryp att hålla ordning på om man bor i hus och framförallt om man bor i hus i skogen!
Tips 4: Råkar solen fortfarande hålla sig över horisonten när kvällsmålet intagits - försök inte att få oss att gå ut och lufta pälsen. Det är alltför energikrävande att rätta till den när vi kommer in igen och då kanske vi inte har kraft kvar för nattjakten innomhus.
Tips 5: Häll gärna upp en extra laddning knaster i skålen så vi kan ta oss ett mellanmål precis när du lagt huvudet på kudden och håller på att slumra till. Tänk på att det är bra för katt-bissingar att tugga på något rejält och hårt någon gång då och då!

Då så, då ska jag bara ta mig en liten stärkande tupplur på en sisådär 2 timmar innan husfolket går och lägger sig!//Skrållan

(Foto: privat)


Kommentarer
Postat av: Susanne Blom

Hej !När kommer Skrållans Grattisvers att publiceras på denna bloggen ?Kram / Mamma

2009-02-14 @ 19:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0