FRUKOST

 2009-03-08 l 11:09:29

Det är extra gott med frukost på helgerna. Man kan sitta lääänge och gosa i soffan med en kopp varmt té, en latte och nåt gott bröd. Förr brukade vi (läs Magnus!) åka till det lilla bageriet i byn och köpa frallor på lördagsmornarna, men nu när det är GI som gäller så blir det ofta någon god röra till yoghurten istället - bröd är ju BIG no-no.

Som här t ex, färska fikon, nektarin och nötblanding till vaniljyoghurten! Smaskens så det förslår. Och tänka sig att inte ens jag, en inbiten tédrickare, kunde motstå att smaka Magnus kaffe med skummad mjölk (laktosfri förstås!) med choklad, kardemumma och kanel på toppen. Det var faktiskt inte alls dumt!

Idag blir det middag hos svärföräldrarna. Det ryktas att det blir vildsvinskotletter och det ska bli spännande att smaka. Tror inte att jag ätit det innan, undras vad man har till det? Bara det inte smakar för vilt, det gillar jag inte. Testade älgstek en gång som vännen Henrik jagat och lagat till, det var rätt ok. I vilket fall som helst - rapport kommer senare huruvida det var tummen upp eller tummen ner.

Ha en skön söndag!

(Bild: Skogshuset)

Kommentarer
Postat av: Ida

Vilka fina bilder du lägger ut, ser så proffsigt ut!

Hoppas ni får trevligt ikväll!

Kram

2009-03-08 @ 14:58:52
Postat av: Tesse

Va söt du é - tack så mycket!!! Det var jättetrevligt och en förutom vildsvin slank en och annan semla också ner!

2009-03-08 @ 20:07:24
URL: http://skogshuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0